Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

Böda Sands Träningsvecka 25-30 juni 2017

Boka boende under Träningsveckan och få alla träningspass på köpet. Träningsveckan sommaren 2017 bjuder på en blandning av många roliga träningspass!

Träningsveckan är ett perfekt sätt att kombinera semester med träning och inspiration. Vi erbjuder ett stort utbud av motionspass i form av bland annat yoga, dans, boot camp, löpskola och vattengympa. Du kan också gå på föreläsningar om personlig stil och kost och hälsa.

Förutom föreläsningar och träningspass finns det även chans att träffa andra deltagare på kick off och kvällsmingel. Alla Träningsveckans aktiviteter är gratis för incheckade gäster och du väljer själv hur många pass du vill vara med på!

Här kan du se hur schemat såg ut under årets vecka, för att få en bild av hur det kan komma att se ut 2017: TRÄNINGSSCHEMA 2016


Så här säger dansaren Tobias Karlsson om Böda Sands Träningsvecka:

Tobias, du har ju blivit en del av Böda Sands årliga träningsvecka. Vad är det som gör den speciell och gör att du väljer att komma tillbaka?
– Jag älskar Böda och träningsveckan. Campingen är supertrevlig men det är framför allt människorna som gör att jag kommer tillbaka. Alla verkar älska passen och energin som skapas är helt fantastisk! Till den kommande träningsveckan blir det ett par nya spännande inspirerande pass som jag knåpar på, men som har samma anda som de jag haft under tidigare år. Jag utlovar mycket dans och många skratt. 

Varför ska man åka på Böda Sands träningsvecka?
– För att låta sig inspireras och fylla på energidepåerna. Kanske behöver man en push att starta något nytt i sitt liv och detta är det perfekta startskottet. Det är högt i tak och ALLA är välkomna. För er som håller på med träning redan och för er som inte brukar men vill i gång eller vill pröva på. Annars går det bra att bara njuta denna vecka. Man möter en massa spännande människor under veckan och det är väldigt socialt.

Vad är det bästa med Böda Sand enligt dig?
– Stranden och människorna!