Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

YouthCamp – för Böda Sands unga gäster

YouthCamp är Böda Sands stora ungdomssatsning med ny betongpark för skate och kickbike, fun zone och ledarledda ungdomsaktiviteter.

Böda Sands ”YouthCamp” erbjuder roliga aktiviteter och en gemensam plats att "hänga" på. Under v. 26-32 blir det fullt schema som bland annat innehåller grillkväll, fotbollsturnering och volleybollturnering. På kvällstid är YouthCamp-tältet öppet och där kan man sitta och snacka, umgås och spela spel.

YouthCamp-området

Området är öppet måndag till lördag kl 10.00-21.00 för alla åldrar och kl 21.00-01.00 för ungdomar från 12 år. Under Söndagar är området öppet 10.00-19.00. Här finns bland annat en betongpark för skate/kickbike, en skate- och kickbike-butik, en beachvolleybollplan, en beachfotbollsplan, en basketplan och trampoliner.

Ledarledda lektioner i skateparken (schemat kan komma att ändras)

Måndag-lördag:
kl 13.00 kickbike-lektion
kl 14.00 skate-lektion
Måndag och torsdag:
kl 19 kickbike-lektion

YouthCamp-tältet
Kvällstid finns ett stort tält som erbjuder mysigt häng med gamla och nya kompisar. Tältet öppnar direkt efter varje avslutad kvällsaktivitet och är öppet till kl 01.00 måndag till lördag.

Schema 2016
Varje kväll måndag till lördag ordnar vi aktiviteter för ungdomar från tolv år. Aktiviteterna startar kl 19.00 och vi samlas vid YouthCamp-tältet.

Måndagar: Grillkväll och information

Tisdagar: Vattenpolo

Onsdagar: Beachvolleyturnering

Torsdagar: X-box-turnering/Filmkväll

Fredagar: Beachfotbollsturnering

Lördagar: YouthCamp-utmaning

Söndag: Parken är öppen 10.00-19.00

 

Frågor & svar kring Böda Sand YouthCamp

Förälder?
Grattis! Du är på väg att låta din tonåring få en fantastisk upplevelse! Vi på Böda Sand har ett härligt jobb där vi älskar att se när ungdomar testar på äventyr av olika slag, får nya vänner och fantastiska minnen för resten av livet. Alla är välkomna till Böda Sand, vi står för gemenskap, glädje och utveckling – det genomsyrar allt vi gör. Under alla våra aktiviteter råder totalförbud mot alkohol, tobak och andra droger. Skulle detta upptäckas bland våra deltagare för vi samtal med personen i fråga för att det inte ska upprepas.

Vem får komma?
Alla som fyllt 12 år. Vuxna får stanna hemma.

Hur många ledare är det?
Tre heltidsanställda.

Vad ingår i Böda Sand YouthCamp?
Alla aktiviteter, skatepark i betong, gemenskap, tävlingar med mera.

Kostar det något att vara med?
Nej inte för dig som bor på Böda Sand. För dig som kommer som dagsbesökare kostar det 120 kr/dag att vara med i aktiviteterna och få entré till YouthCamp-tältet, aktivitetsområdet och skateparken.