Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

Förstklassig underhållning av alla de slag

Njut av underhållning på stora scenen, restaurangerna och after beachen. I sommar blir det bland annat 80-talsshow, minidiscon, quiz, dansband och kända svenska gästartister.

Showkvällar på stora scenen
På stora scenen i centrum står showgruppen Lyckofigur för underhållningen fem kvällar i veckan. Dessa kvällar börjar med minidisco kl 19.30 där vi dansar loss med vår kompis Bödde och därefter blir det fartfylld show med olika teman, till exempel Svenska hits och musik från 70-talet fram till idag.

Så här ser schemat ut för sommaren (v. 26-32):
Måndag 20.15: Time Travel
Tisdag 20.00: Småstjärnorna
Onsdag 20.15: Familjekryss
Torsdag 20.15: Svenska Hits
Fredag 20.00: Böddes Barnallsång

Minidisco och kramkalas med Bödde
I anslutning till varje kvällsshow är det Minidisco (varje vardagskväll kl 19.30 v. 26-32) och vi dansar till favoritlåtar som "Dundertjuven Dunke" och "Ellen Elefanten" Vi får självklart också besök av Bödas snälla maskot Bödde som kommer och dansar med oss. På tisdagskvällarna får de barn som vill krama Bödde.

Trubadurer, dansband och quiz
Under sommaren finns också möjlighet att lyssna på trubadurer eller gå på quiz på någon av våra restauranger. Vissa kvällar bjuder vi också upp till danskvällar till tonerna av svängiga dansband. På restaurang Brasseriet i centrum är det quiz på tisdagar kl 21.30 och rockshow på torsdagar samma tid (gäller v. 26-32).

Scensommar
Vid några tillfällen varje sommar bjuder vi upp till stor fest och bjuder alla boende gäster på en gratis färgsprakande show med flera kända svenska artister. Vid alla Scensommar-kvällar är Tobbe Trollkarl konferencier och Böda Beach Band är husband.

After beach på Böda Beach Club

Vid fint väder är det livemusik på after beachen nere vid stranden. En upplevelse du inte får missa med tusentals glada gäster som dansar och sjunger till Böda Sandlåten - sommarens stora hit! Få en känsla av vår härliga after beach genom att titta på filmen här nedanför!