Sök och boka online


Böda Sand Sjunger
Fina Erbjudanden från Böda Sand - Camping Öland
FACEBOOKAktuellt

Vi rullar ut mattan för dig

När du är på semester på Böda Sand kan du hålla i gång med träningen som vanligt. Sommaren 2016 inviger vi Böda Sand SportCamp – en tuff träningsanläggning i härlig utomhusmiljö.

På SportCamp tas du emot av vår reception med kunniga medarbetare inom sport, golf och friskvård. I vår SportCamp hittar du utegym och redskap för funktionell träning på konstgräs och anläggningen är vackert belägen mellan tallarna. Strax utanför receptionen finns en stor gruppträningsyta som erbjuder träningspass flera gånger om dagen. Stretchyta och yogaplatta hittar du vid sjön och några snabba steg bort finns tennisbanor (nyrenoverade 2015), 4 motionsspår och så Böda Sands egen golfbana på 9 hål. På området kan du även utmana familjen i terrängbana i sand. 

Böda Sand lanserar också ett spännande samarbete med Wellness i Kalmar/Öland. Inspirerande instruktörer från Wellness Studio erbjuder träningspass flera gånger om dagen måndag - fredag vecka 27-32. Starta dagarna på den nya Yogaplattan med härliga Body & Mindpass för att på eftermiddagen svettas ordentligt under utmanande funktionella träningspass.

Som boende gäst tränar du gratis på SportCamp. Kommer du som dagsbesökare finns möjligheten att köpa dagspass för 120 kr/person som inkkluderar SportCamp, Badland, YouthCamp, Böddes samt Scensommar)

Välkommen till Böda Sand SportCamp


Fler sportiga aktiviteter:

Böda Beach Run

Förra året var det premiär för Böda Beach Run och 29 juni 2016 är loppet tillbaka. Här stöter du på tuff löpning i sand och vatten – det blir en utmaning utöver det vanliga för hela familjen med banor från 500 m till 10 km. Läs mer om loppet här

Dykning

Under v. 28-31 kan du prova på att dyka med tuber i Nordpoolen. Det passar vuxna, ungdomar och barn som fyllt åtta år. Under v. 29 och 30 kan du också gå en dykkurs, läs mer om det här.

Fotboll

På området hittar du en fotbollsplan där du antingen själv drar ihop ett lag eller låter barnen vara med i någon av våra fotbollsaktiviteter. Vecka 27-31 arrangeras fotbollsskola i samarbete med Kalmar FF. Läs mer om fotbollsskolan här.

Golf

För dig som spelar golf ligger Böda Sand Golfklubb alldeles runt knuten - en av Sveriges bästa Pay & Play-banor. Är du nybörjare kan du anmäla dig till någon av våra nybörjarkurser och låta det bli starten på din golfkarriär.

Löpning och promenader

Böda Kronopark erbjuder ett antal vandringsleder i den vackra tallskogen. Om man vill ta sig ut på lite kortare strapatser finns det fina motionsspår av varierande längd. För att kombinera motion och den perfekta solbrännan så kanske det passar att ta en strandpromenad på den nästan 2 mil långa sandstranden.

Tennis
Boka en tid på vår tenniscourt. Det finns två nya tennisbanor av hög kvalitet. Racket och bollar finns att hyra i golf och sportcentret eller i receptionen.

Träningsvecka

Hela vecka 26 har temat "träning" här på Böda Sand. Då finns möjlighet att prova på en massa olika träningspass, bland annat discodans, yoga och bootcamp. Läs mer här.

Träningspass

Vecka 26-32 erbjuds gratis träningspass flera dagar i veckan.  Ingen föranmälan - alla får plats! Se aktuellt schema i SportCamp.

Vattengympa
Gratis vattengympa flera dagar i veckan i Nordpoolen. 

Volleyboll

Finns det något härligare än att spela beachvolley en solig dag på stranden? Utmana familjen på ett svettigt pass nere vid Sveriges längsta sandstrand.

Into the Zen
Into the Zen är en 3-dagars kurs i rörelse, yoga, andning, mindfullness som erbjuds på Böda Sand vecka 31 och 32. Läs mer...