Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

Lär dig simma på sommarlovet

Passa på att göra något som både är riktigt kul och nödvändigt.

Varje vecka under högsäsongen v. 26-32 anordnar vi Böddes simskola för nybörjare. Vi har fyra lektioner samt avslutning med uppvisning, bullkalas och diplomutdelning för dig och din familj! Samling vid Nordpoolen. De flesta veckor hålls två grupper med start kl. 08:45 respektive 10.00. Boka gärna i tid då grupperna snabbt fylls på. 

Praktisk info
Pris: 450 kr/vecka
Tid och plats: Vecka 26-32 kl. 8:45 eller 10.00 beroende på grupp. 
Max 10 barn/grupp. Först till kvarn!
Ålder: Nybörjare från 5 år (till ca 9 år)
Samling: Nordpoolen
Anmäl ditt barn på bokning@bodasand.se
Förkunskaper: Vi ser gärna att du är minst 5 år och har vattenvana.
Läs mer om simskolan här.

Simskolans innehåll & mål
Simskolan är anpassad för vattenvana barn, som redan kan flyta på mage och rygg utan flythjälp (armpuffar eller liknande). Simskolans upplägg formas efter gruppens kunskapsnivå. Vi blandar lek med praktiska övningar, både individuella och i grupp. Barnen får på ett lekfullt sätt träna på arm- och bentag. Fokus på bentagen är stort, eftersom de utgör grunden i såväl bröstsim som ryggsim. När bentagen sitter lägger vi till armtag och vips lär sig barnen att simma “på riktigt”. Målet är att barnen ska simma minst 10 meter bröstsim med korrekta arm- och bentag och huvudet över vattenytan.

Bra att veta
* Första dagen vill vi gärna träffa föräldrarna och få kontaktuppgifter samt övrig viktig info
* Vår erfarenhet är att barnen lär sig mest och bäst när föräldrarna inte är där. Vi ser därför helst att föräldrarna håller ut till den stora uppvisningen och inte närvarar under lektionerna
* Kom i god tid för att hämta ditt barn efter skolan

Välkomna!