Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

Bödde - Böda Sands egen solstråle

Bödde är en figur som älskar att leka, sjunga och dansa med alla barn. Du träffar honom i Böddes Lekstuga, på Böddes minidisco, i lekparken, på scenen, i restaurangen och ibland på promenad i centrum.

Knep & knåp med Bödde
Känner du redan Bödde eller vill ta dig en närmare titt? Ladda ner och färglägg Bödde här. Eller testa hur bra du känner Bödde och se om du kan hitta fem fel som smugit sig in. Klicka här.
Lycka till! Kram Bödde

Böddes Hus
Tillsammans med sina kompisar ordnar Bödde aktiviteter för barn fem dagar i veckan. I Böddes lekstuga kan barn från 5 år pyssla, bygga med lego, leka, bli ansiktsmålade och hitta på en massa skoj. Vi har också öppnat upp för en utomhusyta för barn under 5 år i målsmans sällskap med pyssel och lek. Välkomna in!

Böddes Minidisco
Varje vardag kl. 19.30 v. 26-32 är det minidisco vid stora scenen! Då får alla som vill vara med och dansa till Böddes egna låtar och Bödde brukar också vara med och dansa! Ta på sköna kläder och skor för här är det fullt ös. Alla är välkomna!

Böda Sands-tåget
Flera dagar i veckan under sommaren kör Böda Sands-tåget runt anläggningen och hämtar upp alla barn som är sugna på att hänga med. Alla är välkomna!

Böddes Lekpark
Böddes Lekpark hittar du i centrum vid scenen. Där kan barn i alla åldrar klättra, gunga, grilla och ha kul, helt gratis såklart.

Böddes Småstjärnor
För dig som vill prova på att stå på scen finns “Böddes Småstjärnor”. Varje tisdag (v. 26-32) är det barnens tur att uppträda och du får öva in häftiga danssteg tillsammans med våra artister och stå på scenen med rök och blinkande lampor I olika färger. Det är du som är stjärnan i showen!
Begränsat antal platser, anmälan i Böddes lekstuga från och med kl 16.00 på måndagen varje vecka.

Böddes Meny
På restaurang Brasseriet & Böda Beach Club hittar du Böddes egen meny för barn med varierad och nyttig kost.
Nyhet! Missa inte Böddes Tacosöndag på Brasseriet! Alla ätande barn får gratis glass och Bödde kommer på besök!