Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

Tjejer som studsar

Golfa, studsa eller trixa

Förutom de ledarledda aktiviteter som finns, hittar du hur mycket som helst du kan göra på egen hand. Alla aktiviteter har fullt öppet vecka 26-32 om inte annat anges.

Minigolf

Slå hole-in-one på Ölandsbron, eller kanske i Slottsruinen. När du spelar minigolf på Böda Sand blir det ett spännande äventyr på konstgräs där du får uppleva Öland i miniformat.

Minibilar och cykelbilar

Hyr cykelbilar och cykla runt området hela familjen eller låt de små ta en egen tur i minibilarna.

Lekparker och studsmattor

Busa i Böddes lekland eller studsa på någon av våra två jättestudskuddar. I varje kvarter finns också mindre lekplatser - det är aldrig långt till lek på Böda Sand.

Betongpark för skate och kick bike

För den våghalsige finns en skateboardpark som är öppen för åkning varje dag för boende gäster (icke boende betalar 120 kr/dag för entré). 

Trampbåtar och vattensport
Vattensport med soffa, trampbåtar och vattenscouter hittar du nere vid havet alla fina dagar vecka 26-32. Se film HÄR!

Golfkul
Lekfull golfträning för barn upp till nio år på måndagar och torsdagar kl 11-12 under vecka 27-31. Samling vid SportCampen.

Minidiscon och Småstjärnorna
Varje vardag är det minidisco på Böda Sand! Alla barn som vill får vara med och dansa med SassaBrassa, Bea Beanässås och Bödde. På tisdagar är det Småstjärnorna! Då är det barnens tur att stå på scenen! Läs mer under "Böddes aktiviteter" i spalten till vänster.

Sommarskolor

Till sommaren satsar vi vidare på sommarskolor för barn och ungdomar! Det blir skolor inom fotboll, golf, show, simning och cirkus. Läs mer under menyn "Sommarskolor" i spalten till vänster.

Om det mot förmodan regnar
Ladda hem Böda Sands tips för en regnig dag - fullspäckade med utflyktsmål och aktiviteter.