Sök och boka online


Boka bord på Böda Sand
FACEBOOKAktuellt

Första veckan i juli firar vi fullmånens antågande. Det blir fullt fokus på aktivitet, dans och musik! Alla aktiviteter är gratis för boende gäster. Som vanligt njuter du av nöjesshower, tränar i SportCamp, leker i Böddes Hus eller hänger i YouthCamp. Utöver ordinarie veckoaktiviteter händer allt detta:Rackartygarna kommer till Böda Sand den 5-7 juli och bjuder i dagarna tre på fartfyllda aktiviteter tillsammans med vårt YouthCamp. Lär er trix, snacka och häng med killarna! Fredagen avslutas med fartfylld uppvisning på stranden i samband med vår Fullmånefest på stranden för hela familjen!

 

Fullmånefest 7/7

Fredagen den 7 juli är du välkommen på Fullmånefest för hela familjen - på varma, vita och underbara Böda Sandsstranden! Det blir fullt ös med DJ Kimpa & Bodil (direkt från Åre & Wallmans) direkt från taket på Böda Beach Club, uppträdande med Rackartygarna, grill, dans i sanden till månens sken! Kom och var med och dansa, lek, känn livet och fira in fullmånen på stranden tillsammans med oss! Fritt inträde!

 

Utomhusbio 8/7


Lördagen den 8 juli är det utomhusbio! Ta med en filt, köp med lördagsgodis eller fika och slå er ner på fältet och mys framför en bra film. Fritt inträde för alla boende på Böda Sand!

 

Rackartygarnas Poolpaket 39:-/dag/person


Boka Rackartygarnas Poolpaket vecka 27 för bara 39:-/person/dag. Ett supererbjudande som vi släpper ett begränsat antal paket av så skynda boka!  Och du – har du redan bokat så fixar vi ditt paket till kampanjpriset. Hör av dig till oss så löser vi det!

Villkor vid bokning av Rackartygarnas Poolpaket:
• Paketet kan bokas av alla som har en bokning under vecka 27 på Böda Sand. Sista användningsdag 9 juli.
• Paketet gäller hela vistelsen, det går inte att välja ut enskilda dagar.
• Paketet gäller per bokning dvs. är bokningen 2 vuxna och 2 barn, multipliceras paketpriset med 4 (barn under 2 år gratis).
* Begränsat antal paket per vecka. Först till kvarn...


Boka boende under fullmåneveckan 2-9/7

Stuga (fåtal kvar)
Fyrbädd utan dusch/wc 2-8/7 
Sexbäddsstuga med dusch/wc 2-4/7 
Sexbäddstuga med dusch/wc 7-9/7 

Fyrbädds med dusch/wc 1-8/7 


Camping
Elplats 2-7 juli, 3710:-