Vad händer idag ›

På gång på Böda Sand

Nyrenoverade servicehus & stugor

Till sommaren 2018 renoverar vi två servicehus - känslan vi hoppas uppnå är naturliga mötesplatser, fräschör och en känsla av sommar, semester och frihet. Stugtyp 3 får ytskiktsrenovering och nya inventarier och stugtyp 1 och 9 slås ihop till en större stuga. Vi jobbar vidare på vårt torg och förfinar minigolfbanan med startportaler, växter och tjusiga träparasoller. Dessutom ökar vi vårt nöjesutbud ytterligare och erbjuder scensommar, nöjesshower. Vi utökare barnaktiviteter två veckor till att även gälla vecka 25 respektive 33.

Från er gäster har vi fått mycket input och över 5000 svar i gästenkäten. Vi har tagit fasta på de 5 fokusområden:

  1. "jämnare platser med bättre markerade hörn, mer gräs och färre kottar" - under hösten pågår ett arbete med att jämna ut, så i och markera samtliga platser.
  2. "modernare servicehus" - vi bygger om servicehus 3 och 5 med resterande tre servicehus i planen för nästa år
  3. "bättre städning i servicehusen" - detta tar vi på störta allvar. Vi har alltid varit stolta över att få höra att det är så rent och fint hos oss och detta gör oss såklart enormt taggade att hitta rätt i städningen.
  4. "bättre omklädnad i poolen" - japp, justerar om för att på bästa sätt ta emot blöta och glada badare
  5. "tydligare infarter och bilkösystem för receptionen" -  vi tittar på att flytta ena bommen samt jobba med tydligare skyltning. Detta är dock en nöt som inte är helt enkel. 

Som ni ser pågår mycket och detta är bara ett axplock! Men TACK för att ni tycker och tänker om Böda Sand. Det är bara så vi kan vi bättre!

Wow - jag vill titta mer på lediga boenden!

 

 

Håll dig uppdaterad på fler nyheter på Facebook och via @bodasand.

Ring oss E-post