Vad händer idag ›

Träning på semestern är här för att stanna

Förra året blev en succé med fullt fokus på träning på semestern! Sommaren 2017 utökas samarbetet mellan Wellness Studio och Böda Sand när Wellness Studio tar över vattengympan och ökar sin närvaron i SportCamp.


Böda Sand SportCamp är en tuff träningsanläggning i härlig utomhusmiljö. Här hittar du ute-gym och crossfitredskap, terrängbana, motionsspår, tennisbanor, 9-håls golfbana, yogaplatta samt en stor yta för gruppträning. Inspirerande instruktörer från Wellness Studio erbjuder träningspass flera gånger om dagen. Tidiga mornar erbjuds Body & Mindpass, på eftermiddagen kan man välja ett effektivt vattengympapass i poolen eller svettas ordentligt under utmanande funktionella träningspass på den öppna gruppträningsytan i SportCamp.”Vi är oerhört glada över samarbetet, säger Anna Barkevall, vd Böda Sand, och poängterar att den allt starkare trenden att träna på semestern fortsätter att hålla i sig. Att börja jobba med en etablerad kedja gör att både vi och gästerna känner sig trygga med innehåll och kvalitet.


”Vi ser fram emot att ge Böda Sands gäster en fantastisk upplevelse med hjälp av våra inspirerande och välutbildade instruktörer. Många av Wellness Studios kunder är även gäster på Böda Sand och vi är övertygade om att de kommer att uppskatta att kunna fortsätta med sin träning även under semestern, “säger Pelle Ström, delägare Wellness Studio.
 


För mer information kontakta:

Anna Barkevall, vd Böda Sand

anna@bodasand.se

070 600 49 51Pelle Ström, delägare Wellness

pelle@wellnesstudio.se

073-982 14 60


Ring oss E-post