Vad händer idag ›

NY säsong av Böda Camping

Häng med på en fartfylld säsong av Böda Camping!

Pressmeddelande: 20210128

Torsdagen den 11 februari klockan 20.00 är det äntligen dags för premiär av nya säsongen Böda Camping på Kanal 5 och redan den 28 jan på Discovery +. ”Vi är mycket spända på den nya säsongen, säger Anna Barkevall, vd Böda Sand. Det var 10 år sedan första säsongen sändes och efterfrågan från gästerna har varit stor. "Det har hänt en hel del på Böda Sand på 10 år och det är kul att visa upp utvecklingen", säger Anna.

Hon berättar vidare att Böda Camping säsong 5 är inspelat under sommaren 2019 och 2020. "Det är viktigt att komma ihåg så man inte sätter i halsen när man ser större folksamlingar, poängterar Anna. 

”Vi ser fram emot att ge tittarna en härlig inblick i en liten del av Böda Sand. Böda Sand är så mycket och så olika för olika gäster. Det är ingen dokumentär utan ett underhållningsprogram, säger Anna.

Vad har ni fått för respons bland gäster på att en ny säsong ska släppas? "De allra flesta är väldigt positiva och längtar efter att få drömma sig bort till sol och sommar. De trogna tittarna har fått nöja sig med repriser i flera år och vi har fått mycket kommentarer och frågor om när nästa säsong ska släppas så det är kul att det äntligen är på gång", säger Anna. Jag förstår och har full respekt för att man kan tycka att programmet bara skildrar själva campingdelen och kanske inte den man själv förknippar med Böda Sand. Man får tänka att programmet heter Böda Camping och bara skildrar en liten, liten del av livet på Böda Sand. 

Vi är glada att få bjuda på sol och värme när vi nordbor behöver det som bäst, avslutar Anna.


För mer information kontakta:

Anna Barkevall, vd Böda Sand

anna@bodasand.se

070 600 49 51Ring oss E-post