Vad händer idag ›

Böda Sand Blogg

Trots att högsommaren är över och många turister har lämnat Öland är det fortfarande fullt ös på Böda Sand Beach Resort i flera veckor till.

– Stranden är lika vacker som alltid, poolen har fullt öppet och restaurangerna serverar mat från lunch till sen kväll. Vi har också flera stora evenemang som står för dörren de kommande veckorna, berättar Anna Barkevall, VD på Böda Sand Beach Resort.

Mellan 23-26 augusti är det premiär för den helt nya hästhopptävlingen Böda Sand Jump for Hope som har över 500 starter och arrangeras av Team Equus for Hope och Åkerbo hästklubb.

– Det är helt fantastiskt att så många skickliga ryttare kommer hit med sina vackra hästar och deltar i vår tävling, jag tror att det kommer bli riktigt fina dagar för både deltagare och publik, säger Anna Barkevall.

– De fina miljöerna på Böda Sand lämpar sig perfekt för en hopptävling och responsen vi har fått hittills är enorm, säger Bella Rodhelind från Team Equus for Hope och tävlingsledare Lotta Holmberg.

– Under helgen vill vi också visa vår uppskattning för Öland lite extra och bjuder därför alla ölänningar på gratis inträde till badlandet, fortsätter Anna Barkevall.

Under den första helgen i september är det sedan dags för Smökks (Småland-Ölands kennelklubb) årliga hundutställning, där ett tusental hundar och deras ägare samlas på området.

Länk till karta över tävlingsområdet (Jump for Hope)

Länk till karta över lämpliga ridvägar (Jump for Hope)

Presskontakter:

Anna Barkevall
VD, Böda Sand
0706-004951
anna@bodasand.se

Viktor Jerner
Marknad/Bokning
0723-893065
viktor@bodasand.se

Bella Rodhelind,
Team Equus for Hope
0702-532210

Ring oss E-post