Vad händer idag ›

Böda Sands VM-satsning – en succé som fortsätter att locka storpublik

jul 04 # Äventyr, Familj

Efter svenska landslagets stora bragd under tisdagen kunde uppmärksamma tittare se en skymt av euforiska VM-åskådare på Böda Sand i TV4:s eftersnack.

Drygt 700 personer samlades under eftermiddagen och kvällen på restaurang Centro för att heja fram landslaget till seger med sina nära och kära, samtidigt som de njöt av pasta, pizza och stämningshöjande drycker (över 780 rätter mat serverades under kvällen). Både inomhus och på uteserveringen visades matchen på storbildsskärmar och känslan i luften var på topp.

– Det är så otroligt roligt att så pass många kommer hit och delar sin fina fotbollsglädje med oss, det höjer verkligen hela området. Vi tar inte det för givet och kommer förvalta och fortsätta möta våra gästers passionerade intresse för stora idrottsevenemang under kommande säsonger, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand Beach Resort.

Centro har visat och kommer fortsätta visa samtliga VM-matcher och redan under tisdagskvällen blev bordsreserveringen inför Sveriges kvartsfinalmöte mot England den 7/7 fullbokad. Även platserna på grönområdet utanför uteserveringen, med bra sikt till storbildsskärmen, kommer bli hett eftertraktade.

– Vi jagar nu flera olika alternativ för att kunna få in ännu fler platser och bädda för en spektakulär fotbollsfest utan dess like här på Öland, säger Anna Barkevall.

Vecka 27 bjuder också på en hel del annat i fotbollsväg på Böda Sand. Bland annat kommer legenden Thomas Ravelli på besök mellan torsdagen och lördagen och bjuder in till allt från en inspirerande föreläsning till familjeturneringar och fotgolf. Det blir också FIFA-turnering, VM-quiz och beachsoccer-turneringen CoBödaBana.

– Fotbollsfebern fortsätter, det kommer bli fantastiskt, avslutar Anna Barkevall.

Presskontakter:

Anna Barkevall
VD, Böda Sand
0706-004951
anna@bodasand.se

Viktor Jerner
Marknad/Bokning
0723-893065
viktor@bodasand.se

« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post