Vad händer idag ›

Händer vecka 31 år 2017

På Böda Sand behöver du aldrig ha trist. Här är ett urplock av allt som sker under veckan. Se här för att kolla in hela schemat! 

Måndag
18.30 avgår Böda Sands-tåget från bestämda hållplatser och tar våra minsta (och sötaste) gäster runt campingen med stil.

Tisdag
16.00 är det familjebingo på scenen. Kom, kryssa och vinn läckra priser.

19.30 bänkar sig alla barn vid scenen. Där sker veckans första Minidisco och Småstjärnor och det är inte svårt att göra stor-succé.

21.30 är det dags att slipa geniknölarna igen. Musikquiz på Brasseriet står på schemat och det är en fördel om du är vass på absolut alla musikkategorier som finns. Annars duger det gott att bara ha skoj.

Onsdag
18.30 kommer ytterligare en chans för alla barns favorit – Böda Sands-tåget!

Torsdag
19.30 är det återigen minidisco och småstjärnor på scenen för alla barn och den jublande publiken.

21.30 är det dags att ta på pudelfrillanperuken då det osar rockshow för alla hågade på Brasseriet.

Fredag
09.00 är tiden för alla som är sugna på golftävling. Klicka här för anmälan och mer info!

17.00 visar brandmännen på Böda Sand upp brandbilen. Vill du sitta i förarsätet, känna hur tung (eller lätt) brandslangen är eller bara slänga ett par ord med några av de coolaste som finns på campingen? Då är denna uppvisning för dig. (Obs, vid uttryckning räddar de liv och är någon annanstans)

19.00 öppnar området för Scensommar på stora scenen. Vad sägs om att se mästershowaren Sean Banan och sjunga till Mojje eller att bli hänförd av Tobbe Trollkarls trollerier?

Söndag
15.00 är det Prova-på-golf med Böda Sands GK. Ta reda på om du är en naturtalang och kan bli golfproffs. Annars funkar det fint att bara ta reda på hur du håller klubban och får iväg bollen.

19.00 är chansen för dig att prata med nästa veckas instruktörer på SportCamp. Vad blir det för träning, hur stark måste man vara och går det att önska pass?

Varje vardagskväll 20.15 bänkar sig alla för nöjesshower på scenen där det varieras mellan svenska hits, rockshow och familjekryzz.

Måndag - lördag lyssnar man mellan 15–17 på After beach där i stort sett alla åh-den-här-kan-jag-sjunga-med-i-låtar spelas. Det blir lätt en underbar avslutning på en härlig stranddag.

Alla vardagar är Böddes hus öppet för alla barn att leka och pyssla.

Under vecka 31 och 32 finns möjligheten för alla barn att bli (fullfjädrade) cirkusartister! Det är jätteroligt, jättespännande och jättegratis. Kom till SportCamp klockan 14.00.

« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post