Vad händer idag ›

Händer vecka 32 år 2017

Det är dags för årets familjevecka, med andra ord innebär det fler och roliga aktiviteter – för alla! Här kommer ett urplock av det som sker.

Måndag
Prova-på-cirkus måndag klockan 14.00 Vid SportCamp för alla barn. Första tillfället är hur gratis som helst!

Böda Sandståget avgår från bestämda platser klockan 18.30 och tar våra minsta gäster runt campingen med stil.

Tisdag
Familjebingo klockan 16.00 vid scenen där hela familjen kan vinna finfina priser.

Gillar du musik och tävling? Då är musikquiz på Brasseriet klockan 21.30 en given aktivitet. Det är en fördel om du är vass på absolut alla musikkategorier som finns. Annars duger det gott att bara ha god fantasi.

Onsdag
Vill du ta med dina barn på träning? Ta med dem till familjeyogan klockan 16.30 vid SportCamp. Det blir trettio minuter lek och stretch för hela familjen.

Missade måndagens Böda Sandståg eller vill du åka igen? Här kommer chansen! Klockan 18.30 avgår tåget för sightseeing för alla barn.

Torsdag
Återigen dags för familjeyogan vid SportCamp klockan 16.30!

Sista åkturen i Böda Sandståget den här veckan! Tiden är som alltid 18.30 och passagerarna är campingens minsta (och sötaste) gäster. Tut, tut!

Kom, kryssa och vinn i Böda Sands familjebingo klockan 16.00 vid scenen.

Ta på pudelfrillanperuken till Brasseriet klockan 21.30, då det osar rockshow för alla hågade.

Fredag
Även barn behöver sträcka ut sig i lekfull yoga. Vår träningsinstruktör håller i en halvtimmas familjeyoga klockan 16.30 vid SportCamp.

Några av världens finaste ponnyer (tycker i varje fall vi) kommer till campingen mellan klockan 17.00 -19.00. Ta på hjälmen och hoppa upp!

Festlördag
Det är glasskamp i minigolfen klockan 10.00-17.0. Tag chansen att vinna valfri glass för fyra personer.

Kom till poolen mellan klockan 13.00-15.00. Då är det poolparty med gratis inträde, glass till barnen, roliga vattenlekar och vattenkrig. (Ta med egen vattenpistol!)

Ta dig runt området i en rolig skattjakt för hela familjen klockan 18.00!

 

Måndagar till fredagar klockan 19.30 bänkar sig alla barn vid scenen. Där sker Minidisco och Småstjärnor och det är inte svårt att göra stor-succé.

Gillade du prova-på-cirkusen i under måndagen? Då har alla barn möjligheten att gå på cirkusskola tisdag till torsdag. Det kostar 450 kronor och barnen får lära sig roliga tricks och konster av vår alldeles egna cirkusartist.

Varje vardagskväll 20.15 bänkar sig alla för nöjesshower på scenen där det varieras mellan svenska hits, rockshow och familjekryzz.

Måndag - lördag lyssnar man mellan 15–17 på After beach där i stort sett alla åh-den-här-kan-jag-sjunga-med-i-låtar spelas. Det blir lätt en underbar avslutning på en härlig stranddag.

Alla vardagar är Böddes hus öppet för alla barn att leka och pyssla.

« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post