Vad händer idag ›

Träningsveckan är äntligen här

jun 26 # Träning

Nu är äntligen årets träningsvecka igång med en stor mängd träningspass som passar både adrenalinjägaren som dansentusiasten som den yogafrälste.

Mellan spridda skurar, solskensglimtar och sommarvärme utspelar sig årets träningsvecka. Det är elfte året i rad som Böda Sand under fem dagar erbjuder sina gäster ett trettiotal olika träningspass. På schemat står bland annat danspass med Let’s Dance-profilerna Tobias Karlsson och Maria Bild, löparskola med löpgurun Calle Nilsson från Högby IF, yoga och intensiva konditionsträningar på såväl träningsytorna vid SportCamp som nere på stranden.

Träningspassen lockar i snitt hundra personer per tillfälle och det är inte svårt att förstå varför. Både instruktörerna och deltagarna sprudlar av entusiasm och energi. Ett populärt pass är Kent Vikströms traillöpning, som för övrigt är en av årets nyheter.
– Över femtio följde med ut i Bödaskogen. Många var överraskade över hur roligt det är att springa på skogsstigar, jag hoppas att de fortsätter med det även när de kommer hem, säger Kent och ler stort.
Tobias Karlssons danspass – som innefattar såväl schlager och pardans som musikalfavoriten Hairspray – är även de mycket uppskattade bland deltagarna.
– Han får alla att känna sig som världsmästare i dans. Och som han själv säger, det är bättre att göra hundra procent fel än 50 procent rätt bara man har roligt, säger campinggästen Marita Nilsson innan hon skyndar iväg till nästa pass.

Detta får du inte missa:
Bootcamp på stranden. Tuff, superrolig och utmanande för alla som inte har något emot att skaka sand ur håret de närmaste timmarna.

Tobias föreläsning. För dig som vill både gråta och skratta under tiden Tobias berättar sin gripande historia.

Familjeyoga. Ta med både de yngre och större förmågorna i familjen och följ med på ett yogaäventyr i sagornas värld.

Se schemat på hemsidan eller hämta ditt exemplar i SportCamp,

« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post