Vad händer idag ›

Böda Sand storsatsar på en personalutbildning i världsklass

“Jag är väldigt stolt och förväntansfull”

jun 21

På Böda Sand Beach Resort pågår just nu de sista faserna i utbildningen av alla de talangfulla ungdomar som har valt att spendera säsongen hos oss. Varje år tar vi dessa förväntansfulla och peppade ungdomar under våra vingar och försöker ge dem verktygen för att prestera och lyckas både hos oss och i ett bredare och mer långsiktigt perspektiv.

Anders Landgren, expert i organisation och ledarskap hos YouTurn, har samarbetat med Böda Sand i flera år för att snickra ihop en sylvass serviceutbildning och han är mycket nöjd med årets personalstyrka.

– Det är ett väldigt bra gäng och det märks att en starkt positiv känsla har byggts upp under åren. Det finns en tydlig entreprenörsanda och framåtanda i ledningen och rationella värden blandas med mjuka värden på helt rätt sätt. Det stannar aldrig av, säger Anders Landgren.

– Det är helt fantastiskt att se hur peppade alla är och vilken energi de tar med sig hit till oss. Det finns ingen tvekan om att de kommer uträtta stordåd i sommar och bli en naturlig del av vår jakt på familjens bästa semesterupplevelse, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand.

Nästa säsong siktar Anna Barkevall och Anders Landgren på att lyfta personalutbildningen ytterligare några steg och introducera ett koncept som även andra verksamheter kommer kunna dra nytta av och aktivera i sin organisation.

– Vi kan inte avslöja exakt vad det är riktigt än, men vi jobbar på en riktigt häftig storsatsning som jag är väldigt stolt över och förväntansfull inför. Resultatet kommer bli en serviceutbildning i absolut världsklass, fortsätter Barkevall.

Presskontakter:

Anna Barkevall
VD, Böda Sand
0706-004951
anna@bodasand.se

Viktor Jerner
Marknad/Bokning
0723-893065
viktor@bodasand.se

 

« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post