Vad händer idag ›

Träningsveckan större och mer välbesökt än någonsin tidigare

jun 28
Lagom till det fullspäckade midsommarfirandet - med allt från en över 41 meter lång jordgubbstårta till fullsatt VM-vaka på restaurang Centro - led mot sitt slut kickade Böda Sand Beach Resort igång den populära träningsveckan (vecka 26) under söndagen. Tobias Karlsson, bland annat känd från Let’s Dance, tog täten och värmde upp både gäster och instruktörer inför en fullmatad vecka med över 70 aktiviteter.

– Jag älskar Böda Sand och träningsveckan. Alla verkar älska passen och energin som skapas är helt fantastisk, berättar Tobias Karlsson. 

Anna Barkevall, VD på Böda Sand, har tillsammans med sin personal stegvis utökat träningsveckan för att möta det växande behovet hos gästerna.

– När vi körde igång det här konceptet 2007 märkte vi direkt att det var något som våra gäster tog till hjärtat och sedan dess har det växt explosionsartat till uppemot 250 deltagare per pass. Årets träningsvecka är den största och mest välbesökta hittills och framöver kommer vi fortsätta expandera och lägga till nya träningsformer. Gruppträning, fitness och ett hälsosamt och hållbart liv är något som allt fler prioriterar, även när de är på semester, säger Anna Barkevall. 

Utöver de fartfyllda danspassen med Tobias Karlsson och Calle Sterner erbjuds även par- och barndans med Maria Bild samt bugg & lindyhop med Henric & Joanna Stillman. Man kan även delta på Åsa Perssons tuffa styrketräningspass, Jennie Landahls harmoniska yogapass eller träningssimma i poolen. 

Bland årets efterlängtade nyheter finns bland annat utmanade trail-löpning i härlig skogsmiljö och cykelpass för allt från nybörjare till mer erfarna atleter.

Anna Barkevall
VD, Böda Sand
0706-004951
anna@bodasand.se

Viktor Jerner
Marknad/Bokning
0723-893065
« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post