Vad händer idag ›

Böda Sand siktar på tårtrekord!

Anna Barkevall: “Vi ska inte bara leverera ett ljuvligt midsommarfirande, vi ska sätta tårtrekord!”

Varje år satsar Böda Sand Beach Resort på att hitta nya sätt att förfina det oerhört populära midsommarfirandet på området, utan att för den delen frångå det folkkära och traditionella firandet allt för mycket.

Mellan torsdagen den 21:e juni och söndagen den 24:e juni kommer hela anläggningen i vanlig ordning sprudla av midsommarglädje och bjuda på ett flertal trevliga aktiviteter för både vuxna och barn. Nyheten för 2018 är något som kommer befästa Böda Sands självklara plats på Sverigekartan.

– Vi ska inte bara leverera ett ljuvligt midsommarfirande, vi ska sätta tårtrekord! Den skickliga personalen på vårt bageri ska nämligen anta utmaningen att baka den längsta, och sannolikt även godaste, jordgubbstårtan i Sveriges historia, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand.

Det rådande rekordet i Sverige är okänt, men världsrekordet ligger på 106 meter och sattes av franska bagare i Finland år 2015.

– Riktigt så lång blir den inte, men vi kommer sätta ribban väldigt högt och de som kommer härnäst och ska försöka toppa vårt Sverigerekord kommer att få det väldigt tufft. En bra bit över 40 meter ska vi klara, fortsätter Anna Barkevall.

Klockan 14.00 på midsommarafton kommer tårtan att visas upp och serveras, följt av den årliga dansen och lekarna kring midsommarstången. Senare under kvällen anordnas en mysig familjekväll med musikunderhållning vid havet.

Presskontakter: 

Anna Barkevall
VD, Böda Sand
0706-004951
anna@bodasand.se

Viktor Jerner
Marknad/Bokning
0723-893065
viktor@bodasand.se

« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post