Vad händer idag ›

Ravelli om Böda Sand: “Deltagarna har tagit med sig så mycket hjärta”

jul 06 # Träning

Vecka 27, som i år kallas för VM-veckan på Böda Sand, har under de gångna dagarna verkligen levt upp till namnet. Tisdagens rekord- krossande VM-fest på restaurang Centro lockade över 700 personer och deras euforiska måljubel när Sverige tryckte in 1-0 mot Schweiz ekade över hela Öland.

Under onsdagen anlände VM-legenden Thomas Ravelli till området och har sedan dess deltagit i ett flertal aktiviteter. På torsdagen var han med och spelade den mycket välbesökta fotgolfen på Böda Sand GK och på fredagsförmiddagen hade han ett eget lag som spelade i den stora beachfotbollturneringen.

– Om jag hade vetat att Böda Sand har utvecklats så här pass mycket så hade jag tagit hit min familj för länge sedan. Aktiviteterna har varit långt över förväntan, både när det gäller personal och gäster. Deltagarna har tagit med sig så mycket hjärta och vi har haft det väldigt trevligt på allt som vi har varit med på, säger Thomas Ravelli.

VM-veckan avrundas under lördagen med allt från CoBödaBana, en proffsturnering i beachsoccer, till ett peppande uppsnack med Ravelli inför lördagens VM-match. Den hett emotsedda kvartsfinalen mellan Sverige och England visas därefter på restaurang Centro med utökade platsmöjligheter och både bar och matservering utomhus.

« Tillbaka till bloggen
Ring oss E-post