Vad händer idag ›

COVID-19

Med anledning av coronavirusets framfart i Sverige och världen

Denna sida uppdateras löpande. Senast uppdaterad 30:e mars 2020.

Våra gästers trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stort allvar. Vi följer direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget och alla utvecklingar. Vi öppnar den 30:e april och hoppas givetvis att viruset försvagats och sprids i mindre omfattning långt innan sommarsäsongen står för dörren. Om situationen mot förmodan skulle fortsätta se ut som den gör nu så kan du vara trygg med att vi kommer göra allt för att alla våra gäster ska kunna vara säkra i sin vistelse hos oss.

Camping & stuga - du har ditt egna boende:

  • På våra campingplatser för tält, husvagn och husbil har vi strikta brandregler som gör att varje ekipage har gott om utrymme mellan varandra så att du kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende, precis som hemma. 

  • Stugorna städas och desinficeras noggrant av välutbildad personal efter varje avresa så även i den typen av boende kan du vara helt trygg med saniteten och ha den kontroll du har hemma.

Nya rutiner för servicehus, restauranger, äventyrsbadet & butiker:

  • I alla våra gemensamma utrymmen kommer vi förstärka och utöka rutinerna för städning och desinfektion. Varje servicehus har dedikerad städpersonal som hela tiden arbetar med att hålla desinfektionen och städningen på allra högsta nivå och säkra saniteten. En gång per dag kommer varje servicehus att stängas under en kortare period för att städas och desinficeras noggrant. Det desinfektionsmedel som vi använder är långtidsverkande. 

  • Handsprit kommer placeras ut i alla gemensamma utrymmen, servicehus, restauranger, butiker och i äventyrsbadet. Samtliga av dessa typer av gemensamma utrymmen kommer desinficeras dagligen.


  • I samtliga av våra restauranger har du möjlighet till take away-mat om du inte vill sitta inne i restaurangen och äta.


  • Vi kommer ställa höga krav på vår personal gällande allt som har att göra med hygien och sanitet.

Stora evenemang:

  • Vi kommer följa Folkhälsomyndighetens direktiv när det gäller eventuella spärrar för antal personer som får vistas på evenemang och aktiviteter. Antingen kommer evenemangen begränsas alternativt ställas in eller spridas ut på fler ytor/tillfällen i ett sådant läge, för allas välbefinnande. 

  • Samtliga av våra aktiviteter hålls utomhus och kan genomföras på ett säkert sätt ur smittskyddsperspektiv, annars kommer de inte att hållas.

Avbeställningsskydd:

  • Vårt avbeställningsskydd (295 kr/bokning) gäller som vanligt fram till dagen innan ankomst. Du kan avboka fram till 40 dagar innan ankomst oavsett orsak och behöver då inte uppvisa läkarintyg eller liknande. Är det mindre än 40 dagar kvar kan du avboka mot uppvisande av läkarintyg. Vid en avbokning får du tillbaka allt du har betalat in förutom 500 kr (avbeställningsskyddet + administrativ avgift).

 

Ring oss E-post