Vad händer idag ›

Gruppträning

Träna med Wellness Studio 8.30 & 16.30

Häng med på våra träningspass och svettas och ha kul med oss! Gruppträningen bedrivs i samarbete med Wellness Studio där alla instruktörer är utbildade och har lång erfarenhet. Träningen passar både nybörjare och mer erfarna. Inför passen träffas vi vid SportCamp eller på arenan. Alla pass är gratis för boende gäster. Se schema nedan. Se även "Det händer idag" för specifikation kring varje enskilt pass. 

Snabbfakta
  • Gratis för boende gäster
  • Funktionell träning
  • Välutbildade instruktörer
  • Stretch ´n Relax
  • Simträning i poolen från 12 år
  • Utegym
  • Motionsspår
  • Paddel
  • I samarbete med Wellness Studio
Gruppträningen bedrivs i samarbete med Wellness Studio v. 25, 27-33. Med anledning av covid-19 har vi fått anpassa passen efter rådande förutsättningar. Vi har skapat en ny och större yta med rutor på 10 kvm/person ute på arenan där samtliga eftermiddagspass hålls. Simträning kan utföras av incheckade gäster med band utan betalning mellan 9.00-9.50 i poolen.
Gruppträning vecka 30
  Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
08.30-9.15 Yoga

BODY BALANCE  Yoga BODY BALANCE  Yoga BODY BALANCE  Yoga
09.00-09.50 Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen
16.30-17.30 Cirkelfys BODY ATTACK Core Cirkelfys BODY ATTACK Core Kondition/Styrka


Passbeskrivningar:


AEROBIC
En klass där vi tränar både kondition och koordination. Till härlig musik bygger vi ihop stegkombinationer. Inga redskap används och klassen passar alla.

BODYATTACK®
En intervallklass där vi mixar enkla atletiska övningar så som knälyft och svikthopp, med styrkeövningar så som knäböj och armhävningar.

BODYBALANCE®
Från populära och världsledande Les Mills kommer konceptklassen BODYBALANCE®. En blandning av yoga, thai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka.

BODYCOMBAT®
Från populära och världsledande Les Mills kommer konceptklassen BODYCOMBAT®. BODYCOMBAT® är en klass full med kraft och energi. Klassen förbättrar både din kondition och styrka i både bål, ben och överkropp. Under en BODYCOMBAT®-klass har du inte någon närkontakt med de andra deltagarna utan slagen och kickarna är i luften.

CIRKELFYS
Här tränar vi styrka, rörlighet, balans och koordinationsförmåga. Detta genom övningar som aktiverar flera olika muskler samtidigt genom enkla men effektiva övningar.

CORE
En snabb, effektiv träning som stramar åt och tonar kroppens kärna. Här fokuserar vi på de muskler som håller samman överkroppen med underkroppen, samt förbättrar funktionell styrka för balans, rörlighet och förebygger skador.

CROSSTRAINING
Utmana dig själv med effektiv träning för hela kroppen! CROSSTRAINING är uppbyggt kring en serie övningar som utförs separat i effektiva intervaller. Träningen består av konditions-, styrke-, balans- eller rörlighetsövningar som utmanar och stärker hela kroppen.

HIIT
Högintensiv intervallträning. Ett perfekt sätt att få mycket träning, på kort tid.

KONDITION/STYRKA
Konditionsövningar varvas med styrkeövningar. Få upp ditt flås, samtidigt som du stärker din kropp.

RÖRLIGHETSTRÄNING
Rörlighetsträning som passar alla. Vi tränar upp balans och rörlighet. En viktig del i såväl träning som vardag.

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna atletiskt och samtidigt mjukt. Under denna klass jobbar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap.

SOMA SLOW®
Under långsamma, lugna och flytande rörelser värmer vi mjukt upp kroppen från insidan. Vi får en tydlig upplevelse av att vara starka, när vi med lätthet förflyttar våra kroppar från ett rörelseflöde till ett annat i stående positioner.

TABATA
Träna kvalité istället för kvantitet! En Tabata-intervall inn​ebär att en övning utförs under 20 sekunder följt av 10 sekunders vila. TABATA är högintensiv träning som ökar din styrka och din kondition. TABATA har också visat sig förbättra ett antal andra faktorer, så som ökad förbränning och syreupptagningsförmåga.

YOGA
En dynamisk klass som bygger styrka, balans och rörlighet. Positionerna sätts samman i ett flöde där andning och rörelse synkroniseras.


Ring oss E-post