Gruppträning vecka 25-33

Träna med Wellness Studio morgon och eftermiddag

Häng med på våra träningspass och svettas och ha kul med oss! Gruppträningen bedrivs i samarbete med Wellness Studio där alla instruktörer är utbildade och har lång erfarenhet. Träningen passar både nybörjare och mer erfarna. Inför passen träffas vi vid SportCamp eller på arenan. Alla pass är gratis för boende gäster. Se schema nedan. Se även "Det händer idag" för specifikation kring varje enskilt pass.

Snabbfakta
  • Gratis för boende gäster
  • Funktionell träning
  • Välutbildade instruktörer
  • Stretch ´n Relax
  • Simträning i poolen från 12 år
  • Utegym
  • Motionsspår
  • Paddel
  • I samarbete med Wellness Studio
Gruppträningen bedrivs i samarbete med Wellness Studio v. 25-33 (vecka 26 är det träningsvecka, se separat schema). Simträning kan utföras av incheckade gäster med band utan betalning mellan 9.00-9.50 i poolen.
GRUPPTRÄNING I SPORTCAMP VECKA 33
  Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
08.30-09.15 BodyBalance Yoga BodyBalance Yoga SomaMove - -
09.00-09.50 Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen Simbana öppen i poolen - -
17.00-18.00 Cirkelfys BodyAttack Tabata HIIT Core -

Schemat ovan uppdateras löpande.

Passbeskrivningar

ABS & ASS

Klassen för dig som vill fokusera på muskulaturen i mage, ben och rumpa. Vi jobbar med funktionella övningar som stärker din coremuskulatur och alla kringliggande muskler, så som rumpan. Klassen kräver endast egen kroppsvikt vilket gör att den passar utmärkt för dig som inte är träningsvan, men även för dig som tränat ett tag och vill utmana dig själv.

AEROBIC
En klass där vi tränar både kondition och koordination. Till härlig musik bygger vi ihop stegkombinationer. Inga redskap används och klassen passar alla.


BODYATTACK®
En intervallklass där vi mixar enkla atletiska övningar så som knälyft och svikthopp, med styrkeövningar så som knäböj och armhävningar.

BODYBALANCE®
Från populära och världsledande Les Mills kommer konceptklassen BODYBALANCE®. En blandning av yoga, thai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka.


BODYCOMBAT®
Från populära och världsledande Les Mills kommer konceptklassen BODYCOMBAT®. BODYCOMBAT® är en klass full med kraft och energi. Klassen förbättrar både din kondition och styrka i både bål, ben och överkropp. Under en BODYCOMBAT®-klass har du inte någon närkontakt med de andra deltagarna utan slagen och kickarna är i luften.

CIRKELFYS
Här tränar vi styrka, rörlighet, balans och koordinationsförmåga. Detta genom övningar som aktiverar flera olika muskler samtidigt genom enkla men effektiva övningar.

CORE
En snabb, effektiv träning som stramar åt och tonar kroppens kärna. Här fokuserar vi på de muskler som håller samman överkroppen med underkroppen, samt förbättrar funktionell styrka för balans, rörlighet och förebygger skador.

CROSSTRAINING
Utmana dig själv med effektiv träning för hela kroppen! CROSSTRAINING är uppbyggt kring en serie övningar som utförs separat i effektiva intervaller. Träningen består av konditions-, styrke-, balans- eller rörlighetsövningar som utmanar och stärker hela kroppen.

HIIT
Högintensiv intervallträning. Ett perfekt sätt att få mycket träning, på kort tid.


KONDITION/STYRKA
Konditionsövningar varvas med styrkeövningar. Få upp ditt flås, samtidigt som du stärker din kropp.

LES MILLS MIX
En härlig blandning av delar från olika Les Mills-klasser. Träna både kondition och styrka till medryckande musik. Ett pass som passar alla.

MORNING FLOW
Härliga rörelser som stretchar dina muskler och stärker hela din kropp.

RÖRLIGHETSTRÄNING
Rörlighetsträning som passar alla. Vi tränar upp balans och rörlighet. En viktig del i såväl träning som vardag.

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna atletiskt och samtidigt mjukt. Under denna klass jobbar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap.

TABATA
Träna kvalité istället för kvantitet! En Tabata-intervall inn​ebär att en övning utförs under 20 sekunder följt av 10 sekunders vila. TABATA är högintensiv träning som ökar din styrka och din kondition. TABATA har också visat sig förbättra ett antal andra faktorer, så som ökad förbränning och syreupptagningsförmåga.

YOGA
En dynamisk klass som bygger styrka, balans och rörlighet. Positionerna sätts samman i ett flöde där andning och rörelse synkroniseras.

YINYOGA
Här håller vi kvar i varje position lite längre.

Ring oss
E-post