1. Hem
Det händer idag
15
jul
mån
16
jul
tis
17
jul
ons
18
jul
tors
19
jul
fre
20
jul
lör
21
jul
sön
Laddar...
08.30 - 09.15

Morgonpass - träna med Wellness Studio!

Plats: SportCamp. Följ länken för att se exakt passtyp och mer information.

10.00 - 18.00

Badlandet är öppet!

Ett vattenäventyr för hela familjen

11.00 - 13.00

Böddes Hus är öppet!

Pyssla, måla, klä ut dig, stå på scen, bygga med lego, spela spel och häng ute på Böddes gård där det finns plats för utelek och idrott. Alla aktiviteter är gratis och barnen får komma och gå som de vill!

14:00 - 14:20

Vattengympa

För boende gäster som löst entré till badlandet. Plats: Poolen

14.00 - 16.00

Bödde-tåget tar en tur!

Gratis för boende gäster! Påstigning sker vid scenen.

14.00 - 14.30

Bäst i test med Bödde, Havis & Vinda

Plats: SportCamp

15.00

Tävling/aktivitet i YouthCamp

Varierar mellan sällskapsspel, pingisturnering, quiz, hinderbana och mycket mer. Följ länken nedan för att se exakt aktivitet.

15.00

After beach

Vid fint väder är det livemusik på after beachen nere vid Böda Beach Club. En loungig upplevelse under solens strålar som en fin avslutning på stranddagen.

15.00 - 16.00

Böddes Hus är öppet!

Pyssla, måla, klä ut dig, stå på scen, bygga med lego, spela spel och häng ute på Böddes gård där det finns plats för utelek och idrott. Alla aktiviteter är gratis och barnen får komma och gå som de vill!

16.00 - 16.30

Gympa med Havis & Vinda

Plats: SportCamp. Gympan passar bra för mindre barn eller alla som är dans-och träningssugna.

17.00 - 18.00

Kvällspass - träna med Wellness Studio!

Plats: SportCamp. Följ länken för att se exakt passtyp och mer information.

18.00

Tävling/aktivitet i YouthCamp

Varierar mellan femkamp, fotbollsturnering, volleyboll, dodgeboll och mycket mer. Anmälan till denna aktivitet görs mellan 13.00-16.00 i kickbike-containern. Följ länken nedan för att se exakt aktivitet just idag.

19.00

Superminidisco & jubileumskalas

Plats: scenen i centrum

19.30 - 20.00

Gameshow

Plats: Scenen.

20.00 - 20.15

Campis utmaning

Plats: Scenen i centrum.

20.30 - 21.15

Scenshow: Jubileum!

Plats: Scenen.

21.00

Tävling/aktivitet i YouthCamp

Varierar mellan bäst i test, Nintendo, poängjakten, selfie challenge och mycket mer. Följ länken nedan för att se exakt aktivitet just idag.

21.30

Jubileumsquiz på Centro

"Smartare än en campare". Plats: Centro.

På Böda Sand finns aktiviteter och evenemang som passar alla

På Böda arrangeras varje år evenemang, stora och små. Vissa har blivit så efterfrågade och populära att de återkommer varje år. Våra evenemang bidrar till en livlig och positiv atmosfär från vår till höst, alltid är det något kul på gång! Nedan kan du läsa lite mer om våra återkommande evenemang.

ECM - European Car Meet
En återkommande bilhelg för endast europeiska bilar varje år. ECM arrangeras onsdag-söndag Kristihimmelsfärdshelgen, klicka här för mer information och länk till anmälan

Space of Love - Yogavecka
Space of Love är en årlig yogafestival på Böda Sand. Här samlas vi under försommaren och utforskar olika typer av yoga och erbjuder andra workshops med fokus på välmående.

Midsommar på Böda Sand
En underbar dag på Böda Sand med både traditioner och nytt. Resten av Sverige till trots har vi dansat kring stången i solsken tio år i rad nu! Midsommarschemat är fullproppat med musik och aktiviteter varje dagSe schemat och läs mer om midsommarfirande på Böda Sand!

Träningsvecka
Under denna aktiva vecka samlar vi Böda Beach Run, Bootcamp, Mountainbike, styrketräning, danspass, yoga och mycket mer! Välkommen på en riktig träningssemester vecka 26!

Böda Beach Run
Ett kul löplopp med banor från 500m till 10 km! Hela familjen är välkommen och samtliga får medalj för deltagande. Läs mer om årets Böda Beach Run.

Böda Sands-loppet
Välj mellan 1 km, 1,8 km, 4 km och 6,5 km löptävling genom skogen! Här hittar du mer information om motionsloppet.

Familjevecka
Under vecka 32 arrangerar vi några extra familjeaktiviteter som gör att denna vecka lämpar sig extra bra för familjen. Läs mer här!

Vad mer händer på Öland?

Resten av Öland ligger så gott som runt hörnet. Med bil är det lätt att ta sig runt hela ön, reser du utan bil finns bussförbindelser till och från Böda som går med jämna mellanrum.

På ön arrangeras varje år flera stora evenemang, bland annat Ölands skördefest. Kolla in vår blogg för mer tips och inspiration kring vad ni kan göra på Öland!

Oavsett om du ska besöka evenemang på Böda Sand, eller någon annanstans på ön, rekommenderar vi att boka boende på Böda Sand i god tid! Läs mer om alla våra boendetyper här!

Visa mer

Böda Sand logotyp

Böda Sand Beach Resort
Bödasandsallén 11
387 73 Löttorp, Öland

Telefon: 0485-22200
E-post: info@bodasand.se
Org.nr: 556486-7793

Det här är en miljövänlig webbsida