1. Hem
  2. Bo

Camping på Öland

Hitta din egen favoritplats

Många av våra återvändare bokar gärna om sin favoritplats år efter år.

Böda Sands anläggning är stor vilket innebär att varje område blir unikt i sig och lite därför våra gäster hittar sina favoritplatser. Vissa vill kanske bo nära centrum, någon nära golfbanan eller kanske närmast nergången till havet. Här nedan hittar du våra priser beroende på vilken storlek du behöver. Var noga med att välja en plats med storlek anpassad för din husvagn så du klarar av att hålla avstånden till grannarna.

Bra att veta om camping på Böda Sand!

Se pris och boka

Vanliga frågor om camping på Böda Sand

Vilken tid är det incheckning respektive utcheckning när det gäller campingplatser?
Vad kostar det per dygn?
Får man ha bilen på platsen om man tältar?
Får man ställa upp ett extra tält på platsen?

Bokningsinformation

Bokningsvillkor
Bra att veta

Boka din campingplats och njut av norra Öland

Att campa på Öland, Sveriges näst största ö och dess minsta landskap, är ett minne för livet - tänk att få se solnedgången över Östersjön, för att sedan lägga sig i tältet som ni själva satt upp, eller en bekväm husbil som känns som hemma! Få alla fördelar med campingens flexibilitet, och njut på restaurang vid stranden med utsikt över Bödabukten.

Sommarkänslan på Öland saknar (enligt oss!) motstycke i Sverige. Öland är oerhört vackert året runt men hela ön byter ansikte under sommaren och lever upp på ett helt fantastiskt sätt. Böda Sand samlar allt det bästa av Öland - vi vet inte om det finns en mer lämplig plats att uppleva en sommarvecka i Sverige på. Sol, bad och utflykter på dagtid byts av med god mat på våra restaurangerAfterBeach och liveartister.

På promenadavstånd finns butiker och vackra naturområden. Vill du utforska mer av Öland finns både smidiga bussförbindelser och cykeluthyrning på området.

Vi gör allt för att ge dig bästa möjliga semestern

Tälta enkelt och smidigt eller boka en plats med el och vatten

På Böda Sand, som är kopplat till Camping Key Europe, finns möjligheten till både avskilda campingplatser för mer lugn, såväl som platser “mitt i smeten” - med semesterkänslan av grillat, barn på cyklar och granngemenskap.

Grillplatser finns alltid i närheten, vill ni ha tillgång till el går det bra även för de som bor i tält att boka en husbilsplats med tillgång till el och/eller vatten. Hundar är välkomna på campingen men kom ihåg att läsa våra trivselregler i “Bra att veta” när er hund följer med.

För alla på området finns tillgång till internet via Telia Homerun. För er som redan har Telia mobilt surfar ni gratis via samma kod. Ni som inte har kod kan enkelt köpa en för olika tidsperioder via Telias hemsida.  

Ölands bästa camping

Campingplats på Böda Sand är mycket mer än ett boende - när du campar hos, med husvagn husbil och tält, oss ingår alla aktiviteter, som gruppträningspass, barnaktiviteter, after beach mm. Vårt utbud erbjuder något för alla i hela familjen och sysselsätter er under vistelsen.

Medan barnen leker tillsammans med Bödde har föräldrar friheten att koppla av på strand eller soldäck - kanske med en drink i handen? Eller varför inte passa på att testa ett gruppträningspass eller en gymrunda i SportsCamp.

Centralt på området är fokus på kul och fysisk aktivitet. För äldre barn finns YouthCamp, en skatepark med trampolin, fun-zone och annat kul! Med ledarledda aktiviteter för barn över 12 år hittar era tonåringar nya vänner från hela Sverige.

När ni blir hunriga finns det också maträtter för alla smaker och åldrar! Ni har flera alternativ vad gäller restauranger och kiosker, som erbjuder både frukost, lunch, middag och glass till stranden!

Vi är stolta över en hög standard på vår camping - här finns alltid närliggande servicehus och de flesta förnödenheter så att du verkligen kan slappna av och få bästa möjliga upplevelse för hela familjen. Böda Sand är en av Ölands största arbetsplatser, här finns personal som kan hjälpa er med nästan allt mellan himmel och jord - från barnledare till tandläkare. Under högsäsong patrullerar vakter området på natten, området är en trygg plats att vistas på även när vi är helt fullbokade.  

Vanligt förekommande i recensioner från våra besökare är uppskattning för den fina stranden, god mat i restaurangerna, serviceinriktad personal och en vackert belägen camping där inget saknas!

Varmt välkomna att boka campingplats hos oss!

Visa mer

Böda Sand logotyp

Böda Sand Beach Resort
Bödasandsallén 11
387 73 Löttorp, Öland

Telefon: 0485-22200
E-post: info@bodasand.se
Org.nr: 556486-7793

Det här är en miljövänlig webbsida