Vad händer idag ›

Träningsvecka - vecka 26

Gratis träningspass för boende gäster!

Träningsveckan är sommaren kanske bästa vecka där allt går i träningens tecken. Som boende gäst har du en uppsjö av träningspass att välja mellan och dessa leds av fantastiska instruktörer som Tobias Karlsson, Caller Sterner, Coastal Yoga, Vidalenta trail, Åsa, Högby IF, Böda Sand GK, Stillmans, Rebecca Krantz och Kia Biking Team. Välj mellan yoga, dans, bootcamp, cykling och löpskola - all träning ingår gratis för dig som boende gäst. 

Tobias Karlsson, vad tycker du om Böda Sands träningsvecka?
– Jag älskar Böda Sand och träningsveckan. Alla verkar älska passen och energin som skapas är helt fantastisk! Jag utlovar mycket dans och många skratt.

Ingår i träningsveckan
  • Välkomstinfo & träning i SportCamp
  • Danspass med Tobias & Maria m.fl.
  • Böda Beach Run (löpartävling om arrangeras av Högby IF)
  • Styrka & boot camp
  • Samling vid SportCamp om inte annat anges
  • Simbana öppen i poolen
  • Mindful walking
  • Yoga
  • Prova på golf
  • Mountainbike
Med anledning av covid-19 agerar vi så här: * medtagna egna mattor alternativt handduk * begränsat antal deltagare per pass * vi håller avstånd * samtliga pass är utomhus och utan utrustning * pardans ersätts av enskild dans. * ombyte sker i boendet * fyll på din vattenflaska hemma * håll avstånd även när ni väntar på passets start * Välkomna till en trygg träning!
Schema 2020
   
Söndag 18.00 KICK OFF med information om veckan (arenan)
18.15 Starta veckan med dans med Calle följt av Yoga med Jennie & Johan (arenan)
Måndag 08.00 Bootcamp 60 min, Åsa (stranden nedanför Böda Beach Club)
09.00 Simbana öppen för träning i poolen (9-9.30)
09.00 Cykelpass*, nybörjare, lätt teknik, cykelkontroll, (SportCamp)
10.00 Danspass "Alla flickor" Calle & Henrik, 60min (arenan)
10.00 Danspass "Who run the world", Maria & Joanna, 60 min (SportCamp)
11.00 Mindfullness-vandring i skogen, Kent, 60 min, (anmälan from tis i SportCamp, max 15 deltagare)
13.00 Mountainbike, medel, 60 min, (SportCamp)
13.00 "Dance, Dance, Dance" Rebecca, 60 min, (SportCamp) - OBS flyttad till tisdag 13.00 pga regn. 
14.00 Danspass, "Charleston", Joanna & Henric, 60 min, (SportCamp)
15.00 Energy träningspass, Åsa 60min, (SportCamp)
16.00 Danspass, Tobias, 60 min (arenan)
16.30 Avancerad cykling, 90 min, (SportCamp)
17.00 Yoga med Johan, Coastal Yoga, 45min, (SportCamp)
Tisdag 08.00 Magisk morgonyoga med Jennie, Coastal Yoga, 60 min, (SportCamp)
09.00 Afrodans Jam, Rebecca, 60 min (arenan)
09.00 Mountainbike, lätt, 90 min, (SportCamp)
09.00 Simbana öppen för träning i poolen (9-9.30)
10.00 Body Attack, Åsa 60min, (SportCamp)
11.00 Danspass, Styrbjörn special, Calle, 60 min (SportCamp)
11.00 Dans "Komplicerad" Tobias och Maria, 60min (arenan)
11.00 Mountainbike, nybörjare (junior 7-15), 60 min, (SportCamp)
13.00 "Dance, Dance, Dance" Rebecca, 60 min, (SportCamp)
13.00 Mountainbike, medel, 60 min, (SportCamp)
13.00 Mindfullness-vandring i skogen, Kent, 60 min (föranmälan SportCamp max 15 deltagare)
14.00 Barndans med Maria Bild, 45 min, (SportCamp)
16.00 Mountainbike, avancerad, 120 min, (SportCamp)
18.00 Prova på Golf, 60min (max 15 pers. Föranmälan i sportcamp)
Onsdag 08.00 Bootcamp, Åsa 50 min (stranden)
09.00 Simbana öppen för träning i poolen (9-9.30)
09.00 Mountainbike, lätt, 60 min, (SportCamp)
10.00 SomaMove, 45 min, Maria Bild, (SportCamp)
11.00 Danspass, 50-tal, Joanna & Henric, 60 min, (SportCamp)
11.00 Mountainbike, junior, 60 min, (SportCamp)
11.00 Mindfullness- vandring i skogen, Kent, 60 min (föranmälan SportCamp, max 15 deltagare)
13.00 Mountainbike, medel, 90 min, (SportCamp)
14.00 Danspass, "Det kommer bli bra", Maria & Calle, 60min, (SportCamp)
14.00 Danspass "Burlesque"med Tobias & Joanna, 60min (arenan)
15.00 Core, Åsa 60min, (arenan)
16.00 Mountainbike, avancerad intervall, 75 min, (SportCamp)
17.00 Barn-yoga med Jennie & Johan, Coastal Yoga, 45min, (SportCamp)
18.00 Böda Beach Run (obs se nya social distanstider för just din start)
Torsdag 08.00 Yoga med Johan, Coastal Yoga, 60min, (SportCamp)
09.00 Simbana öppen för träning i poolen (9-9.30 h)
09.30 Mountainbike, avancerad distans, 3 h, (SportCamp)
10.00 Crossfit, Åsa, 60min, (arenan)
10.00 Mountainbike, junior, 60 min, (SportCamp)
11.00 Danspass, Dansband - singel, Joanna & Henric, 60 min, (SportCamp)
13.00 Danspass, "Du är min", Maria & Henric, 60 min, (arenan)
14.00 Mountainbike, lätt, 90 min, (SportCamp)
15.00 Danspass "Superhjältar" Tobias, Maria, Calle, 60min, (arenan)
16.00 Mountainbike, medel intervall, 75 min, (SportCamp)
16.00 Barndans med Maria Bild 45 min, (SportCamp)
16.00 Föreläsning: "Välj dina tillstånd" - välj det som är rätt för DIG, Rebecca Krantz, 45 min (arenan)
17.00 Yoga mjuk flow, med Jennie, Coastal Yoga, 45min, (SportCamp)
Fredag 08.00 Bootcamp, stranden vid Böda Beach Club, 60min
09.00 Simbana öppen för träning i poolen (9-9.30)
09.00 Mountainbike, lätt, 90 min, (SportCamp)
10.00 Yinyoga med Jennie, Coastal Yoga, 60min, (stranden)
11.00 Danspass 70-talsdisco, Tobias & Henric, 60 min (arenan)
11.00 Danspass "Who run the world", Maria & Joanna, 60 min (SportCamp)
11.00 Mountainbike, junior, 60 min, (SportCamp)
13.00 Danspass, "Du är min", Maria & Henric, 60 min, (SportCamp)
13.00 Mountainbike, medel distans, 90 min, (SportCamp)
15.00 Afro Dance - Back to the roots, Rebecca, (arenan)
16.00 Mountainbike, avancerad intervall, 90 min, (SportCamp)
16.00 Pilates, Maria Bild, 60 min, (arenan)
Lördag 08.00 Bootcamp, stranden, Åsa, 60 min
09.00 SomaMove, Maria Bild, 45 min, (SportCamp)
09.00 Mountainbike, avancerad distans, 4 h, (SportCamp)
10.00 Afrodans - Power & Proud, Rebecca, 60 min, (arenan)
10.00 Mountainbike, junior, 60 min, (SportCamp)
14.00 Core & styrka, Åsa, 60 min, (arenan)


































Obs. Schemat uppdateras kontinuerligt och kan komma att ändras!
*Cykelpass - medtag hjälm och det går bra att medtaga egen cykel.

Ring oss E-post