Vad händer idag ›

Foodmarket

Biffiga burgare & fräscha sallader

Under sommaren 2017 ställde vi på Böda Sand en enkel fråga till 5000 av våra gäster: Är det något du saknar hos oss? Väldigt många svarade typ: Vi älskar Böda Sand, men det hade varit bra med ett ställe som hade sallader och mer nyttig mat, och gärna för takeaway! 

Och eftersom vi ständigt lyssnar på våra gäster och älskar att skapa nya upplevelser på campingen så gör vi om vårt gatukök. Det blir snyggare och modernare.

På nya Foodmarket kommer vi erbjuda såväl dagsbesökare som campinggäster ett fräscht och trendigt gatukökskoncept med sallader, mackor, smoothies, fruktsallader men också riktigt goda burgare på nymalt högrev och prästost. Eller varför inte vår grymma fried chicken på Öländsk majskyckling?

Med hög puls och generösa öppettider från morgon till kväll ska vi vara öns absolut smidigaste matställe med något för alla. Kom förbi oss efter morgonträningen vid sjuhugget och hämta en kopp nybryggt kaffe och en grekisk yoghurt med vår hemmagjorda granola för en frukost på stranden med dina vänner!

Lite som New York på Norra Öland fast betydligt närmare en kritvit strand och långt bort från den där Donald Trump. 

 

Ring oss E-post