1. Hem
  2. Göra

Barnaktiviteter - minnen från Öland

På Böda Sand hittar du allt för dina barn!

Här finns lekparker, aktiviteter, underhållning, kompisar, vattenland och Sveriges vackraste sandstrand! Flera dagar i veckan håller vår kompis Bödde i roliga, ledarledda aktiviteter för barn runt om på området.  

Ölands största utbud av barnaktiviteter

Böddes hus

Bödde är Böda Sands uppskattade maskot som alltid har något roligt för barnen i kikaren! I Böddes hus finns aktiviteter för barn över fem år - här finns leksaker, utklädnad, pyssel och mycket mer. Barn yngre än fem år är självklart välkomna, i sällskap av en förälder!

Lekparker

På området finns två gigantiska studskuddar som är en stor favorit bland barnen. I anslutning finns Böddes lekpark med bland annat leksand, klätterställningar och gungor. Utöver Böddes stora lekpark finns flera mindre lekparker utspridda i området, alla boendeområden inne på Böda Sand ligger med närhet till en lekpark.

Böda Sands-tåget

Detta lilla minitåg tuffar runt Böda i perfekt storlek för mindre passagerare. Gratis stiger ni på och av bakom scenen!

Minibilar

Hos oss finns både cykelbilar och eldrivna minibilar att hyra. Cykelbilarna ger bra motion och är ett roligt sätt för barnen att upptäcka området! Eller ta tid och slå personligt rekord i våra roliga minibilbanor?

Minigolf

Böddes minigolfbana med 9 hål är en perfekt utmaning för de mindre barnen på Böda. För familjen som söker mer utmaning finns en större 12-hålsbana precis i anslutning.

Minidisco

Under vecka 26-32 anordnas teater och gympa för barnen. 

På Böda Sand bor ni nära andra barnfamiljer oavsett om ni bor i husvagn, husbil, tält eller någon av våra stugor. På vår sida om boende finns många bra alternativ för barnfamiljer. Ni hittar ni dessutom en karta som visar var bland annat Böddes hus ligger! 

Visa mer

Böda Sand logotyp

Böda Sand Beach Resort
Bödasandsallén 11
387 73 Löttorp, Öland

Telefon: 0485-22200
E-post: info@bodasand.se
Org.nr: 556486-7793

Det här är en miljövänlig webbsida