Vad händer idag ›

Pyssla och lek i Böddes hus

Bygg lego, spela spel, rita, gå tipspromenad! Bödde sover middag mellan 12-13!

I Böddes hus kan barn från fem år leka och pyssla. I år med tanke på de restriktioner som råder hålls de flesta av aktiviteterna utomhus på Böddes Gård. Det är tillåtet med 8 barn inne i Böddes Hus så vi är glada om man bara tar med en förälder. Vid regn är vi under scenen i centrum. Tänk också på att om ditt barn har snuva, hosta oavsett anledning så är det inte tillåtet att vistas i Böddes Hus enligt FHM rekommendationer. Vi ber om förståelse för detta. 

Huset är öppet flera timmar om dagen och här går det att pyssla, måla, klä ut sig, stå på scen, bygga med lego, spela spel och vara ute på Böddes gård där det finns plats för utelek och idrott. Alla aktiviteter är gratis och barnen får komma och gå som de vill. Ingen inskrivning. Föräldrar får gärna vara med sitt barn. Alla aktiviteter är kostnadsfria för gäster som bor på Böda Sand.


Även barn under fem år är välkomna i sällskap med förälder. Böddes Gård är ett nytt, lite lugnare lekområde bakom aktivitetshuset som passar bra för mindre barn. Inne i huset finns även duplo, utklädningskläder och leksaker för mindre barn.

Snabbfakta
  • Gratis för boende gäster
  • Öppet hus fem dagar i veckan
  • Kreativt rum för färg & pyssel
  • Bygg lego & spela spel
  • Film- och mysrum
  • Böddes gård - mysig uteplats
Ingen inskrivning, barnen får komma och gå som de vill och föräldrarna får gärna vara med sitt barn. Barn under 5 år får gärna vara i Böddes Hus men då med målsman.OBS! I år kör vi utomhus på Böddes Gård eller under scenen vid regn!
Aktivitetsschema v. 26-32 (Vecka 33 10-12.00)
Dag Aktiviteter
Måndag 10-12 Öppet hus (vi är på gården)
13-16 Öppet hus med tema
16.00 Böddes Gympa (SportCamp)
Tisdag 10-12 Öppet hus (vi är på gården)
13-16 Öppet hus med tema
16.00 Böddes Gympa (SportCamp)
Onsdag 10-12 Öppet hus (vi är på gården)
13-16 Öppet hus med tema
16.00 Böddes Gympa (SportCamp)
Torsdag 10-12 Öppet hus (vi är på gården)
13-16 Öppet hus med tema
16.00 Böddes Gympa (SportCamp)
Fredag 10-12 Öppet hus (vi är på gården)
13-16 Öppet hus med tema
16.00 Böddes Gympa (SportCamp)

* Vecka 26-32. Aktiviteten är gratis men måste föranmälas vid Böddes hus. Det går att anmäla sig tisdag 14-15. Antalet platser är begränsat och man får delta en gång/sommar.

Ring oss E-post