1. Hem
  2. Göra

Escape Story Böda Sand

"Skeppet Makalös Förbannelse" - utgår från SportCamp

Som ett escape room - fast utomhus! 

Escape Story är ett roligt äventyr för hela familjen. Äventyret börjar med att ni får en ryggsäck med ledtrådar som ska ta er runt området och till slut ge er ytterligare en kod som löser gåtorna och häver förbannelsen. 

Tidsåtgång: ca 50-90 minuter
Ålder: Minst någon vuxen bör vara med då det är en del klurigheter. Men alla i familjen kan vara med och bidra.
Pris: 350:- /grupp (4-6 personer) inkl. glass till alla i sällskapet om man löser gåtan

Så här börjar storyn....

Året är 1564 och Sverige ligger i krig. Kung Erik XIV har begärt att ett enormt krigsskepp ska byggas och snabbt ska det gå, för hon behövs i strid. Äntligen står örlogsskeppet Mars, också kallad Makalös, färdig att segla. Men på gator och torg går det rykten om en förbannelse. Det sägs att några av kanonerna på Makalös är gjorda av brons från nersmälta kyrkklockor, beslagtagna av den förre kungen. Erik XIV tror inte på förbannelser, men kyrkan eldar på viskningarna och åtgärder måste tas.

Ni är en grupp av de klokaste från alla jordens alla hörn och ert uppdrag är enkelt. Ta reda på vilka fyra kanoner på Makalös som måste bytas ut för att häva förbannelsen! Tiden är knapp. Snart seglar Makalös mot Ölands norra udde, med eller utan dessa kanoner. Det är upp till er att avvärja katastrofen!

Se alla bilder
Böda Sand logotyp

Böda Sand Beach Resort
Bödasandsallén 11
387 73 Löttorp, Öland

Telefon: 0485-22200
E-post: info@bodasand.se
Org.nr: 556486-7793

Det här är en miljövänlig webbsida