1. Hem
  2. Göra
  3. Säsonga på Böda Sand

Säsongsjobba på Böda Sand

"Världens roligaste säsongsjobb"

Säsongsjobb | Boende | Academy | Teambuilding | Aktiviteter | Ansök

Att säsonga är en livsstil. Vintersäsongen är väldigt omtalad och att sommarsäsonga har också kommit att bli ett sätt att leva, lära, tjäna pengar, utveckla sig själv och skapa minnen för livet. Att säsonga på Böda Sand innebär att gemensamt med 200 kollegor jobba, umgås, lära och ha kul i cirka åtta veckor. Under denna tid genomgår du utbildning i Böda Sand-kunskap, värdskap, försäljning, säkerhet och ledarskap som du kommer ha nytta av långt bortom dina säsonger hos oss. Du får också lära dig jobba i team, möta gäster och utveckla dig som person samtidigt som du får njuta av sol, bad och resortens alla möjligheter till aktiviteter, träning och nöje. Det bästa av allt brukar vara de vänner för livet som du möter hos oss.

Vi har frågat våra stjärnor Merlin och Bella vad de tycker är det bästa med att jobba på Böda Sand. 

"Det bästa med att jobba på Böda Sand är nog att man får träffa så många nya vänner från olika delar av både Sverige och andra länder som sedan blir som en slags familj. Man får delta i aktiviteter som stärker banden mellan kollegorna och lagspelet ger dig motivationen till att ge ditt bästa till gästerna och dina medarbetare" säger Merlin, 21 år, som har jobbat fyra säsonger på Böda Sand.

"Det bästa med att jobba på Böda Sand är gemenskapen, den härliga miljön och alla glada och nöjda gäster. Det är världens bästa sommarjobb!" säger Bella Landahl, 16 år som jobbade sin första säsong 2022.

Se alla bilder (+6)
Böda Sand logotyp

Böda Sand Beach Resort
Bödasandsallén 11
387 73 Löttorp, Öland

Telefon: 0485-22200
E-post: info@bodasand.se
Org.nr: 556486-7793

Det här är en miljövänlig webbsida